Först vill jag bara dela med mej av två artiklar som gör mej glad en hos skvallerblaskan aftonbladet.se och en hos idg.se. Och det är med anledning utav den senare som tv4 Göteborg kontaktade mej nu på förmidagen. Tydligen så ville dom ha dit mej imorgon bitti för att debattera för Piratpartiets räkning i deras morgonprogram. 🙂 Det är nu jag får dåligt samvete över att ha avskärmat mej från partiet. Att jag inte har hållt mej mer uppdaterad kring organisationen. Menmen jag sa Tack men Nej tack och hänvisade till personer jag tror är bättre lämpade för uppdraget. Trist men sant.

Idag blev Pike äntligen av med stygnen! Veterinären tyckte såret var fint nog för att ta bort dom så nu dröjer det inte länge innan han får bada. När vi skulle ner för trappen till veterinären så ville Pike inte alls in där. Väl nere på golvet så kröp han omkring för att vara så obemärkt som möjligt. Konstigt va? På lördag är det tänkt att han ska ryckas, det är verkligen välbehövligt nu han ser faktiskt inte klok ut.

Nu väntar lunch sushi i solen med sweet sweet Sophie