I’ve got some bad news…
Den 15e maj sänds sista avnsittet utav Gilmore Girls!
*nynnar stilla på*
För vem ska jag tro på
tro på tro på när
Tro på när allt är såhär
Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut

Och på riktigt vad hinner hända egentligen? Hinner verkligen allt hända? *gråt*

Ngt roligt då? Jao FödelsedagsDaniel och jag var på magnusmagnus och käkade kalas middag. Mucho Mucho gott :] Piken hade knytkalas i Kungsbacka. Första gången vi lämnar ifrån oss honom och han inte kommer hem och sover. Men det hade gått bra, han hade sovit bredvid pappa under natten. Lillknodden….

Lite små bilder på fina grejer:

kryddor Alla mina kryddor som blev planterade i pallkragen under min balkong :]

nya gardiner Fina nya sovrumsgardiner

nya balkong möbler Nya balkongmöbler. Köpte billigt på ÖB :]

Och titta vad vi hittade för ett tag sedan!!!

sweet sweet gilmore Våran Gilmore! Min första bil (och mitt och Daniels första gemensamma (stora) inköp)