Jag förstår inte men jag kan absolut inte hitta kabeln tilll digitalkameran!!!!!*suck*

Och nu har vi ju lite foton från utställningen i lördag med. Menmen de kommer ju att publiceras så småningom.
Utställningen gick väl lite sådär…. Mr Neil Everly anmärkte ganksa mycket på att Piken bara har en kula nere. (jag pratade med honom snabbt efteråt och det var det som gjorde att Pike inte fick ngn rosett denna gågen)

Här är Mr Neils kommentarer iaf:
Slightly long in the back.
Only one testicle down at the moment.
Nice coat.

Så nu väntar vi tills nästa säsong och så ställer vi Pike då igen. När vi har tagit ett beslut ang. kulan och Pike är färdigväxt och fin. Så får vi se hur det går. Det var iaf en upplevelse att vara på JRT-utställning. För jisses vad det lät. :]

På vägen hem så badade Pike utomhus för första gången på hela säsongen (och i sitt liv med för den delen). Sen så fick han faktiskt åka fram i bilen hela vägen hem, men det var bara för att solen gassade in genom bakrutan. Det ska han inte göra sen när vi fått vara ”solrutor” från Solarplexius.

Och förresten så har vi möjligt ett litet problem…. Eller inte problem men typ så. Daniel vill absolut inte ha ngt 30års kalas (och jag vill inte leka mamma genom att ordna ett åt honom) så vi får väl se vad det blir av det. Senaste budet från hans sida var att vi kanske kunda anordna en slags picknick…. Men när jag frågade När/var/hur så slutade han prata om det. Så vi får se…
Vill du vara med på han present så maila mej så berättar jag mer.