Det är det faktiskt. Första dagen på nya jobbet, det känns iofs väldigt fint och tryggt att ha Sophie bredvid. Sen så känns det väl sådär att ha lämnat Pike, men fördelen idag är att Markus är hemma. Det känns också schysst. Lite ledsamt iofs att han ska vänjas vid att vara lite ensam på dagarna. Saken är väl den att han kommer ju att vänja sej supersnabbt! Han måste bara komma in i Glimmas dygnsrytm och det tar ju bara några dagar om vi har tur :]

Helgen var maffig, kanske ett udda ordval men det som stämmer bäst.
Pike var inte fullt nöjd med att sova på hotell, enda fördelen för honom var väl frukosten. 4 små köttbullar och en bit vattenmelon :] Sen bar det av till hans supertrevliga uppfödare och alla vovvarna, det innebar full rulle i typ3 timmar hemma hos dom. Tänk att 4 Jack Russllar kan låta så otroooligt mycket :]

Ooooh, btw kolla in min nya mugg. (du vet den jag köpte till mej själv som ”Grattis till ditt nya jobb”-present) Bättre bild på trycket hittar du här