Igår skrevs alla papper på. Och den 26e Mars börjar jag mitt nya jobb som Webbredaktör. Det känns helt sanslöst! Jag har nog inte landat riktigt och förstått vad detta innebär på riktigt (om vi bortser att jag tillbringat mycket tid inne på VWs hemsida och satt ihop en ny bil)… :]
Och igår fick jag blommor utav sweet Daniel, bara därför så han. Och det är just då jag älskar att få blommor! Det finns inget bättre än att få blommor ”bara för att”, tycker jag iaf. Jag tycker att det är otroligt tråkigt att få blommor på förutbestämda dagar typ, födelsedag, alla hjärtansdag, årsdag, namnsdag osv. Inte sagt att jag inte uppskattar att få blommor de dagarna, men ändå.

Pike har vart lite loj idag… Inte riktigt så pigg och ettrig som han brukar, lite skönt iofs men jag undrar varför.

Och tydligen har det satts igång värsta babyboomen på Daddy igen. Två nya kultingar väntas det…. Det börjar nästan kännas lite ensamt nu. Tror inte att det är så många utav de som har partner som inte har barn…. Men vi har Pike :]

Nu ska jag packa ihop för dagen, Pike och jag ska åka och träna på MHS. Wish us luck!