Jag har fått jobb!!!!
Om två veckor så börjar jag mitt nya jobb som Webbredaktör på Mecenat. 😀
Det blir hur grymt som helst! Sweet sweet location, möjlighet att sova ngt längre på mornarna, ett eget riktig skrivbord, dator, företagsmail, och många många fler bra saker. Enda lite svåra grejen (rent separationsmässigt) är att Pike inte kan vara med på kontoret. Utan han får vara hos sin dagmamma Glimma på dagarna :] Sen så kommer vi ju vara tre stycken som under dagen åker dit och tar ut dom på promenader så det kommer ju eg inte bli ngt problem. Shit va nice!!!

Jag firade detta med att köpa skor igår :] Egentligen skulle jag ha köpt ett par vanliga låga skor, men ingenting passade (förutom dom fiiina skorna från Clark, men dom kostade alldeles för mycket för denna månaden). Så jag köpte ett par svarta höööga pumps ist :] Fast jag funderar faktiskt på att köpa dom guldiga med :]