Det är slitsamt och jobbigt att kravla ur sängen kl06 på morgonen. Tänk om jag ändå hade haft mitt körkort, då hade det bara tagit 25min till jobbet istället för 1.5timma.*gråt* Och så är det ännu lite jobbigare idag för jag känner mej sjuk igen. Hostan som aldrig vill ge sej och en massa snor som inte vill ut. Den som ändå kunde lägga sej nere på golvet med Pike och sova en stund….

Förra veckan var full med bra saker.
Den 18e så var det 4år sedan jag träffade Daniel… Kl.1630 för att vara exak, tåget till Norge gick 16.40
Den 19e upptäckte jag att Pike tappat sin första tand! En utav de små framtänderna i neder käken.
Lite löneförhandlig på jobbet och jag fick mer än vad jag trodde att jag skulle få, mamma konstaterade bittert att jag tjänar 1.000:- mer i månaden än henne :]
Filmkväll hos familjen PantzarVagn
Mysigaste frukosten med bästaste Sophie
SNÖ!!!! Iofs bara i en halvdag men ändå :]

Jag har även hittat mobilen jag vill uppgradera till, en LG ke800