Mmm, det är han. Fast nu ute i Lindome, det innebär att vi går upp kl06 mån-fre och varje gång vi ska gå så tittar Pike på mej som om han döööööörrr!!! Han är en sån sjusovare! Han fattar inte alls varför vi inte kan ligga kvar i sängen fram tills 10 som vi har gjort förut. Stackarn :]

I helgen väntar roliga saker. Först på lördag så väntar (den fina traditionen) frukost med Sophie på Egg and Milk, sen mellan 11-13 så är det sista valpkursen utomhus, efter 13 så är det eventuellt en vovveträff i Slottskogen (och den måste vi iaf närvara lite vid för Pikes nyaste ”soon to be” bästa vän kommer dit, en liten cavalier tik född samma datum som Pike), sen mera häng med Sophie och på kvällen så vill sötaste Daniel åka till Kungsbacka för att spela på deras nya tevespel (wii:et). Lots and lots of fun! :]