Jao, God Jul och God fortsättning är väl en fin sak att inleda med?
Jag menar det ju iofs också.

Julen för oss var lugn och fin, vi var i Kungsbacka, första gången Pike sov borta. Det hade han inget emot alls för han kom på att sängen vi sov i var låg nog för att han själv skulle kunna ta sej upp i den. Så han har vart en duktig kille och sovit hela nätterna faktiskt. Och jag tyckte det var mysigt, Daniel med lite grann i smyg men ändå :]

Många fina saker fick jag i söndags med, två tjusiga väskor, smyckeset, Linda Sundblads cd, års kalender, Barbapapa skål och många fler saker. I dag åkte Daniel och jag och köpte oss en digital kamera, så nu kommer det komma upp många fler bilder, så sånart jag lärt mej hur den funkar ;]

Ikväll var Pike med om ngt otrevligt med, eller det var bara han som tyckte det var obehagligt. Vi hittade nämligen till MölndalsHundSällskaps agilitybana i måndags, och den prövade vi på lite lätt, Pike klarade faktiskt balansbommen och gungbrädan utan problem på första försöket visst det gick långsamt men det var meningen. Vi prövade även ett hopphinder (ca 20cm högt) och även det tog han sej över, han klättrade över det men det gick ju! Det var inte dessa sakerna som han tyckte var läskiga utan en påföljd till ngt han gjorde efteråt, han hittade nämligen en snuskig pöl med vatten att vada/bada i efteråt. Och vi märkte igår eftermiddag att han började klia sej mer än vanligt. Så ikväll, håll hårt i något nu då, så badade vi Pike för första gången!!!! Och det var väl inte det roligaste han gjort någonsin.
Imorgon väntar en tur till MyOne som har rea på täcken så ett sånt ska vi faktiskt passa på att köpa till Pike och sen även en tur ut till MHS för träning på att Sitta/Stanna som vi måste kunna något sånär tills valpkursen på torsdag