Har du en aning om hur många gånger om dagen Daniel säger så? Säkert 12. Och allra oftast när Pike sover, eller när Pike busar med Saga, eller när Pike är allmänt söt. Vilket är jämt. :]

Vi var ute på en liten promenad för en liten stund sedan jag och Pike, för att han ska få bekanta sej med lilla gräs platån här bakom. Då mötte vi en annan valp… En betydligt större valp (en wheaten) men ändå! 4månader var han och väldigt fin. Han var nog gladare att träffa Pike än vad Pike var över att träffa honom. Hans svans kunde säkert ha vispat grädde utan problem medans Pike bara knatade in och satte sej mellan min fötter och tittade storögt på honom.
Igår var jag och Glimma och köpte nya tuggben, en tennisboll och en latex pipleksak. Tuggbenen gick som väntat hem hos honom, tennisbollen höll inte mer än 10min (otippat eller hur? ;] ) men pipleksaken är helt klart favorit saken alla gånger! Han är lite rolig med för han tuggar bara där pipen är. Och med jämna mellanrum så tar han den i munnen och skruttar iväg till Saga och vill liksom ge bort den till henne. Otacksam som hon är så vill hon aldrig ha den men ändå.

Nu har han hamnat i storbråk med sin hamburgare!