Mmm, det är Pike. Vi hade förberett oss på gnäll och åksjuka på vägen hem, men icke. Inte ett ljud (han hulkade en gång med kräktes inget) och han sov i stort sett hela vägen. När vi kom hem så kom Saga och mötte oss vid dörren men hon ryggade ganska snabbt tillbaka när hon såg vad för ngt vi dragit med oss hem :] Pike däremot hade inte tid med henne alls utan skulle springa (läs snubbla) runt och kolla lägenheten först. När dom väl skulle hälsa på varann så gick det väldigt lugnt och fint till. Saga fräste inte och Pike muppade sej inte heller. Detta kommer att gå super bra!!!!

Natten var lite jobbig iofs fast mest för min del. Pike ligger nedanför min säng och den är ju så låg så när han ställer sej på bakbenen så när han mig, det gjorde att så fort han ville ha uppmärksamhet under natten så ställde han sej på bakbenen och buffade lätt på mej. Jag har alltså inte sovit jätte mycket. Men återigen inget gnäll. Vid 5 hade han iofs bestämt sej för att bli klarvaken så då gick jag upp och gick ut med honom.

Men detta kommer att gå så otroligt bra! Han är så snäll, och så otroligt kelen!