Igår var vi i lilla (men ändå stort nog att åka vilse i) Skogstorp och hälsade på Pike+familj.
Han är det vackraste jag sett! Den finaste lilla lurvtussen och tjocksmocken som någonsin fötts, helt säkert! :] Och lilla Alice (som aldrig vart särskilt liten) såg ut som om hon var minst två hela veckor äldre än honom, hon såg ut som en riktig valp. Inte som Pike som ser ut som en boll, när han försöker tvätta sej så rullar han runt på golvet ist för han är lite baktung 😀 Och det känns så härligt att få ha träffat allihopa också, inte bara Bosco och Leah utan hela människofamiljen med så att vi vet vad för bakgrund han har. Vilka moment han är van vid och vad som ingår i hans miljö där. Det är känns så overkligt att han kommer att växa så mycket innan vi kommer upp och hämtar honom. Jag passade också på att testa hans halsband på honom, en riktig hårdig blev han då faktiskt. Han märkte inte ens att jag tog på honom det, Bosco däremot var snabbt framme och sniffade på det.
Nu gäller det bara att kunna hålla ut tills om tre veckor när vi hämtar hem honom. Ooooh, dom kommer att gå så långsamt!!!

Idag väntar sy och inspirationsmässa med Mari. Och lätta drömmar om valpen som snart kommer hem till oss.*längta*