Denna dagen har spenderats inne i Brunnsparken. Jag kan meddela om att det finns iaf ett helt öppet nätverk inne i stan. Allra bäst täckning får du om du står barkom Kommunisternas valstuga.. I kommunismens skugga*ironi*
btw, jag fick mail för ungefär två timmar sen:

Hej Camilla!
Efter att ha gått igenom materialet under den senaste rekryteringen avseende grafiker så fann vi tycke för dina kreationer. Detta innebär att jag skulle vilja få ett möte med dig om du fortfarande är intresserad.

När hade det passat dig bäst?

mvh
Tomas *****
VD, ********** AB

Och jag har verkligen letat bland mina skickade mail och jag kan inte hitta en ansökan till detta företaget? Skitskumt verkligen! Sen så kom jag på det, jag var ju på en intervju för en tidning här i GBG (tyvärr blev det inget) men han som gjorde intervjun frågade ju faktiskt om han fick skicka vidare min CV till en bekant till honom. Och det är den enda jag kan komma på. Jaja vi får se vad det handlar om för på torsdag (nästa torsdag) ska jag träffa han den där Tomas. :]

Oooh, annan glad nyhet! Mitt Super Mario 3 kom idag med, så i hemlighet hoppas jag på att Daniel ska jobba över.