7.47 vaknade till av ett sms från Sophie som ville ut och vandra. noterade sms:et, vände mej om, drog täcket över huvudet och somnade om. Vaknade igen strax innan 10 och ett par minuter efter det vart det bestämt att Mari och jag skulle gå på Röhsska, eg mest för att kolla in utställningen med husdjurs tillbehör men det var ingenting att hurra för upptäckte jag när vi kom dit. Utställningen var som att gå in i vilken husdjurs butik som helst. Mycket besviken faktiskt. Sak samma, vi gick hela varvet runt på alla de andra utställningarna ist det enda som missades (eller ok vi struntade i den) var ”japansk form”.

Efter utställningarna gick vi en snabb runda på stan och sen åkte vi (nästan som vanligt) hem till Mari för att dricka thé. Vid 16 kom Daniel över och vi tog bilen till Kinesiska Muren (Daniel, Peter och jag) och handlade med oss mat hem till dom igen. Så vi var inte hemma förrens vid 20.30. Mycket nice dag!