På riktigt vad händer om det inte blir ngn hane i denna kullen? Och eg. varför är jag så insnöad på just en hanhund… eller det vet jag, de är helt enkelt tjusigare. Men ändå, om det inte blir ngn hane då måste vi börja om från börja. Hitta en bra uppfödare med fina föräldradjur vänta tills det blir dags för löp och parning, gå igenom hela ”introduktions” biten, vänta hela dräktigheten för att se om det blir en hane i denna kullen och om inte så börjar hela karusellen om igen.

Eller bör vi tänka om? Ras har vi ju redan hittat som passar oss perfekt så det kanske inte borde spela så stor roll vilket kön hunden har. Men jag har fått intrycket av att det kan bli ”problem” med en tik om det inte är tänkt att ta kull efter henne, att dom blir skendräktiga osv…

*urk* nej en hane måste det bli! jag orkar inte tänka om.