Jag har egentligen ingen anledning till att be om ursäkt för den minst sagt ofrekventa uppdaterings frekvensen men jag gört ändå. URSÄKTA!

Men jag har fullt upp med att ångest/panikattacka inför min San Fransisco resan (13 dagar kvar). Och det faktum att lillebror (nu 18 år gammal) åker Gambia om 6 dagar. Och så testar jag de piller, två olika – en mer narkotikaklassad än den andra, som jag fått från doktorn inför flighterna. Så att jag vet vad som väntar efter medicinering. Och så vabbar vi lite om vartannat, först för förkylning och sedan för öroninflammation. Och så lär jag mig att dela med mig av mina arbetsuppgifter till den nya kollegan. Herremingud, vad skönt det är att inte behöva göra exakt ALLT själv.

Och så sysslar jag med en hemlis. Den kan jag ev berätta mer om om ungefär en vecka. Då vet jag mer säkert.

Nu ska vi fredagsmysa framför en av alla serier som gått på Nickelodeon JR under dagen, tydligen har vi en månads prova-på och det har gjort under i variationen av vad som visas på vår TV!