ALLT är klart. Julklapparna inhandlade och inslagna. Juloutfits für alle så det står härliga till är också kirrade. Jag är plockad, scrubbad, peelad och maskad men känner mig ändå oförskämt mycket som så här. Men på det stora hela är jag nöjd. Med tanke på att det är hela 3 timmar kvar till julafton så är jag jätte nöjd t.o.m.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, dricka vin (Nej, jag gör sällan något annat när jag är ledig 😉 ), äta chips och kolla på animerade film. Vissa traditioner bryter man bara inte!

OBS. Den ironiska/ flörtiga gubben i slutet av min ”vin” parentes är mest där för att ni ska förstå att jag inte alls alltid dricker vin när jag är ledig. Ibland dricker jag öl. Eller vatten. Mest vatten faktiskt. Slut på PK meddelande.

God Jul på er allihop, de närmaste dagarnas inlägg kommer mest troligt vara instagram-bilder. Men dom är inte fy skam dom heller!