Det här med att potträna i ett hem med flera våningar. Det är svettigt!

För 30 minuter sedan fick J på sig ett par trosor. 3 minuter senare ville hon leka uppe på sitt rum, och det får hon. Såklart.

Men nu 27 minuter, 4 nedkissade trosor och 3 toalettbesök senare känns det som en sisådär bra idé. Hon är duktig, men har inte riktigt bemästrat konsten om när det är dags att säga till. Nu ropar hon när hon börjar kissa och när vi svarat att vi är på väg kniper hon av och håller sig tills hon sitter på toaletten. Men sen kissar hon inte helt färdigt, det räcker med en liten skvätt på toaletten verkar hon tro. Det i sin tur resulterar i att proceduren upprepas tills hon helt enkelt har kissat färdigt. Och hur mycket vi än försöker få henne att lugna sig när hon väl sitter på toaletten så kan hon inte vänta. Men det kommer det med. Så småningom.