Jag är på väg!

Nej, att ta en brustablett med C-vitamin mitt i natten var inte heller en av mina smartaste idéer (tänk, det verkar som om det gäller majoriteten av mina idéer). Men jag mår bättre!

Upp när klockan ringde (05.45) svepa ytterligare ett glas med C-vitamin och en värktablett (jo, jag är medveten om att jag vid detta laget maxat rekommenderad daglig dos) och sen in i duschen. Och nu mår jag mest som en gjorde förr i tiden efter en hård natts festande. Du vet när man vaknade och inte riktigt kunde avgöra om man fortfarande är full eller om man redan blivit bakfull.

Nu viskar Jace Everett sexiga saker i mitt öra (Herremingud vad jag går igång på introt till True Blood!!!) och jag väntar på att ombordsserveringen på tåget ska komma förbi så jag kan få lite mat i magen (senaste gången jag åt var igår vid lunch).

20120901-071900.jpg