Äntligen en helg med normala 2 dygn som ändå känns som om det räckt till och blivit över!

Fr.o.m nu är det no more spjälsäng för J utan Hello Hemnes! Tjejjen har blivit stor och sover alltså numer i denna sängen. Än så länge ingen större skillnad. Utöver möblering i Js rum har vi fixat med det sista rycket av uppfräschningen för köket. Alla luckorna med tillhörande handtag och nya bänkskivorna är på plats. Himla nöjda är vi, nu fattas bara lite färg och spackel så kan vi gå vidare till nästa rum.

Igår tog mamman, pappan, J och jag bilen in till stan och vandrade runt i Regnbågsparken (Trädgårdsföreningen). J hann både baka sandkakor och måla. Roligaste anekdoten där ifrån är när mannen vi köpte Js halsband av gav J en näve ballonger, log mot mamma och mig och sa ”Så får mammsingarna hjälpa dig att blåsa upp dem sen”… Mamma skrattade mer än mig. Nuff said 😉

Idag har vi cyklat, gungat, bakat, badat, fikat och nogrannt studerat den största trollsländan som J någonsin sett.