Jag är APDÅLIG på att VABa! Jag vet inte varför men jag kan verkligen inte låta bli att fixa med saker allt eftersom mailkorgen fylls på. Enda gången nästan lyckas är om jag lämnar datorn på jobbet. Men då besvarar jag istället vartenda mail som trillar in. Och jag avskyr det! Men som det är nu så måste jag fixa mellan varven, vi ligger snävt till med varenda deadline och det stör mig något enormt.

J är hemma med hög feber (39 + -) för andra dagen, idag är min dag. Imorgon kvittar vi 50(före lunch) /50 (efter lunch). Snyggt upplägg faktiskt, funkar himla bra för oss.

09.40 var J jättehängig och tempen låg på 39,1. 30 min senare, ungefär när alvedonen började göra sitt ville hon gå ut. Så vi tog med oss mini-marie och saft och gick ner till Badhusparken och frisk luft, svala brisar och gräs mellan tårna var precis vad hon behövde. I ungefär 40 min orkade hon vara ute och picknicka på filt sen var det dags att gå hem igen.