Nej, jag dog inte där i tandläkarstolen i onsdags. Det kändes iofs som om det var vad som hände.

Status då? Efter en hel del hulkande, snorande och gråtande nickade jag att det väl var OK att de drog ut tanden där och då. Alternativet var att komma tillbaka torsdag förmiddag preppad med lugnande. Jodå jag är en hysteriska när det gäller tandläkarbesök.

Så lite bedövning inför bedövningen, ett ansikte som var förlamat till hälften och en hel del ryckande från tandläkarens sida senare sattes det två stygn för att täppa igen den grop som blev när de drog ut tanden. Nu ska jag tillbaka om 10 dagar för att ta bort stygnen och för att kolla igenom de andra tänderna ordentligt.

Vad det var som hade hänt egentligen?
Joråsåatte, det var Karius och Baktus som tog min tand! Under 4 år (det var då jag senast var hos tandläkaren (uppläxning undanbedes)) har karies sipprat in i tanden och ätit upp den inifrån. Tandläkaren var gnaska förvånad över att jag inte haft ont men hey, en har väl fött barn va? 😉

Sporten för stunden är: Vad får plats i gluggen? 😀
Än sålänge har jag bara testat med miniköttbullar och popcorn.