Nu är helgen (nästan) slut. Inga större underverk är gjorda men OJ vad skönt vi haft. Gårdagen spenderades i stora drag tillsammans med Augustibarnen på Lödöse museum. Full rulle, hödljudd lek och matsäck. J passade på att ge kramar åt både höger och vänster. D fixade middag när vi kom hem = köpepizza, eller ”pissabit” som J envisas med att säga.

Och idag pratade J redan under frukosten om att hon ville träffa ”Momo”, ”Moja” och ”Kaxe”. Sagt och gjort. Vi skickade filmen nedan i ett MMS och fick ett kort ”Det kan vi ordna” tillbaks. Så lagom tills kusinen V skulle vara där traskade vi också till Lilla B. Kusin mys och våffelfika avklarades, en sväng till Holmens marknad och middag. Sen var J så trött att hon i princip föll ihop i en hög.

Nu sitter vi här D och jag, med varsin dator på magen och gör nästan ingenting alls. Härligt är det!

Här är f.ö. MMSet, bortse gärna från den våldsamma hickan 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v2V6ghUXB3k[/youtube]