Som Rebecca Black sjöng innan den stora massan tryckte ner en tennisboll i halsen på henne.

Inte för att jag känner mig särskilt preppy alls, men när det är fredag, solen skiner och en vagn ska säljas (och ev. köpas) är det svårt att inte se livet från den ljusa sidan ändå.

Igår efter hämtning från förskolan rusade J och jag till bussen mot WIllys för att köpa blöjor. Jodå, vi använder lågprismärke sen ett tag tillbaka (strax inan 1 årsdagen tror jag vi konstaterade att vi inte längre var nöjda med Libero, och när Willys egna blöjor bara kostar 79 kr paketet var det inget att orda om innan de tstinköptes) och är himla nöjda med det. 16.07 gick bussen
16.14 framme vid hållplatsen utanför Willys
Rusa runt och plockar på oss det som behövdes förutom just blöjor
betalar
går förbi försäljningen av semlor
köper semla till namnsdagsbarnet
16.37 buss tillbaka hem

Vi var t.o.m. tvungna att VÄNTA på bussen i några minuter. J tog tiden väl tillvara och hann somna.


Himla duktig kände jag mig efter det. Mindre nöjd dock över att behöva tillbringa 10 min i trapphuset medans J sov färdigt i vagnen. Men de minutrarna tillbringades med att putsa upp Beet inför upphämtningen idag.