Så var denna helgen strax över. Liten sammanfattning?

Fredag: Gräsänkling då D AWade med jobbet.

Lördag: Utflykt till Naturhistoriska museet. En första för både D och J. J var den som var mest imponerad (och tur är väl det?), lillan gick mest omkring och ropade ”Titta” och ”Stoooor”. 🙂 Efter två timmar var vi klara och drog J i pulkan bort till Villa Belparc för varm choklad och semla. Kvällen bjöd på melodifestival och något vi längtat efter länge: seriestart för Sherlock.

Söndag: ”Lugn och fin mandarin” var mottot för dagen. Jag blev iofs inspirerad av Augustimammorna och frostade av frysen, men det är så förbannat tråkigt att det gills knappt. Först efter Js lunchvila tog vi oss ut. Liten nätt promenad med mamman&pappan längs med ån för att mata ankorna. Hem igen, förbi bageriet och sen fika, fika, fika. Titta på film, Ratatouille (för 6 gången denna veckan).  Middag, lite ritande och sen bestämde jag mig för att klä om stolsdynorna till Js fikagrupp.

Och nu, nu är vi här. J sover, D programmerar och jag sitter här.