Daniel och jag ska på Hockey ikväll (Frölunda – AIK alltså typ once in a lifetime 😉 ) så Daniel har stannat kvar inne i stan medans jag åkte hem för att i vanlig ordning hämta J innan barnvakten kom (mina föräldrar givetvis).

Efter hämtning och liten promenad slog latmasken till. Orken för att tillaga middag försvann och kvar fanns en handfull alternativ: hamburgare, thai, kina eller pizza. Än en gång vägde latmaskens röst tyngst, det blev pizza helt enkelt för att pizzerian är det som ligger närmst.

Och medans vi satt där, mumsandes på en Havanna (ost, skinka, banan och ananas) funderade jag på vad som är värst egentligen: hamburgare, pizza eller totalt oinspirerad men hemlagad mat.

20120116-182807.jpg

Att hon ser missnöjd ut beror på att hon envisades med att kalla att ananasen för gurka och bli sjukt besviken varenda gång hon bet i den.