Jag är på väg att köpa en till vagn. Märk väl att jag säger ”En till” inte ”En ny” för Geckon åker ingenstans, jag har lagt ner på tok för mycket TLC på den.

Hursom, det står egentligen mellan Brio Race (en av de nyare modellerna) och Emmaljunga Scooter (helst en -09a). D röstar på en Race med motiveringen ”den är snyggare?” jag röstar Nej till den för att den är så snabla smal i sitsen. Inte en chans att J får plats med overall och åkpåse!

Men så ikväll hittade jag en till pärla. En Kronan sulky från deras samarbete med 10-an gruppen. En svart liten Honeycomb limited edition, som dessutom finns till salu i stan!

20111112-231515.jpg

Ds andra favorit är denna: en Emmaljunga scooter i Brown Check. Föga förvånande att han gillar brunt och gubbrutor 😉

20111112-231608.jpg

Att den råkar vara från precis det året jag vill gör ju inte saken sämre. Betydligt sämre är det dock att den finns i Alingsås = 1 timmas bilfärd enkelväg. Men å andra sidan får vi med en footsack och den har legat ute till försäljning ett bra tag så det borde gå att pruta ner priset en bit.