I fredags möttes jag av glada miner från Daniel, Julia och svärmor + svärfar. Nej, inte samma som förra helgen utan Daniels mamma och hennes gubbe. Helgen har flutit på i maklig takt med sightseeing av Kungsbacka, shopping, mat, vin och snor. Det sista var mest för Julia (även om hon vid ett par tillfällen faktiskt försökte bjuda.

Vid lunch idag skildes våra vägar. De åkte hem mot Stockholm och vi åkte hem till mina föräldrar och bytte bort Julia mot deras stora bil ett par timmar. Vi skulle slänga otympliga saker på Återvinningscentralen, vilket vi gjorde. Och jag påmindes än en gång av hur mycket jag ogillar såna ställen. Eller alltså det gör jag ju inte, jag tycker bara inte om att se på hur hela fina (många gånger nästintill helt nya) möbler bara slängs. Två spjälsängar, tre skötbord och en barnmatstol hann slängas under en av gångerna vi var där (jepp, vi hade så mycket saker så vi var tvungna att åka två gånger) andra gången var det en lastbil där som antagligen vart och hämtat saker från dödsbon för han slängde tre uppsättningar med hederliga matsalsmöbler.

Som sagt jag tycker det är synd att sånt slängs när det finns jättemånga ställen som tar emot fina möbler och ännu fler människor som söker möbler att möblera sina bostäder med.

Nu är vi hemma igen, J ligger och snorar (sover?) i sin säng och Daniel och jag ska gotta ner oss i soffan med lite direkt importerad choklad (mamman har tillbringat veckan i Bryssel). Om några timmar är det ny vecka, måndag. Inget jag längtar efter direkt kan jag säga.