Jag dog visst bloggtorkedöden ett tag känner jag….

Men Hey, I’m back!

Helgen har vart fin. I fredags kom svärfar och svärmor ner från Stockholm. Runda på stan, middag på hotellet, ostbricka+vin+Idol på hotellrummet. Himla fin kväll alltså, lördagsförmiddagen toppades med en fika hemma hos oss, mest för att visa lilla KBA och lägenheten.

Idag har vi hängt med mina föräldrar, fixat liiite i trädgården och hjälpt den ömma modern att packa resväskan inför sin vecka i Bryssel. Nu nattar D lejonet och middagen (ugnsrostade grönsaker, halloumi och korv) är strax färdig. Sen ska D och jag kurera oss i varsin soffa, sippandes thé med honung och fundera över varför denna förkylningen inte vill lämna vår familj. Eventuellt hämtar jag ut den antibiotika läkaren skrev ut till mig när jag var dålig för ngn vecka sen och så självmedicinerar vi oss med den. (Nej, kanske inte så himla OK att göra men vi prövar iaf).

Och mer då?

Lejonet går! På riktigt! Så pass mycket att hon ”glömt” hur hon ska krypa, helt fantastiskt! Precis på 14 månadersdagen hände det t.o.m