Var en bra dag.

Jag började morgonen redan 06 för det bestämde Julia.

Kl 09 hade jag hunnit med att äta frukost, dricka kopiösa mängder kaffe och väcka D. Sen försökte jag se hur långt simultankapaciteten räckte: färga håret, fotbad och borsta tänder. Samtidigt! Där någonstans nådde jag min gräns för efterbehandlingen för håret höll på att hamna på tandborsten.

I övrigt var det en bra dag. Daniel hann med att fixa i ”sitt” rum. Jag hann nästan sätta upp trappgrinden på övervåningen och lejonet var på gott humör nästan hela tiden.

20110820-110922.jpg

Förresten, om du har ont av barn som äter själva kanske du inte ska titta hit imorgon. Under dagen tänker jag nämligen lägga upp Julias filmatisering av motorsågamassaker, så som den hade varit om alla offrena hade vart gröt och om det var J själv som var förövaren.