Det här med att åka kollektivt är ingen big deal. Extra bra är Öresundståget, inte så mycket folk (beror kanske på att det ff är semestertider), sköna säten och bara ett enda stopp på väg mot Göteborg.

Att åka kollektivt är my piece of cake. Om det inte hade vart för den kollektiva delen.

FCUK! Vad jag stör mig på en del. Bara nu t.ex. I andra änden av vagnen sitter det en pepparkaksbrun tjej (nej inte mörkhyad, en solariemissbrukare) och talar högt i telefon så högt att jag i andra ändan av vagnen hör precis vad hon säger trots den påklistrade Jersey-Shore-amerikanskan hon förtvivlat kämpar med att uppehålla skenet av att hon kan flytande.

Eller mannen bakom mig som andas så högt genom näsan att jag funderar på om han försöker skjuta upp morgonens frukost genom den.

Jepp, jag är tillbaks efter semestern.