Igår kl 15 satt Julia och jag på x2000 mot Sthlm, eller iaf Södertälje Syd. Daniel, stackarn, satt i bilen mot samma destination.

Så natten spenderas hemma hos farmor Yvonne. Och imorse kl 08.30 stod vi utanför en yrvaken Nellie som inte riktigt visste vad hennes dag skulle handla om 🙂 Det är nämligen så att Nellie ska gifta sig med Daniels lillebror i augusti och idag var det äntligen dags för både möhippa och svensexa! Det var egentligen planerat att vi skulle kommit upp först på måndag men när planeringen av hipporna började bestämde vi oss för att åka upp till dem. Så idag är Daniel med på sin brors svensexa och jag (tillsammans med Julia och farmor Yvonne) bidrar på vårt sätt till möhippan. Det är nämligen vi som fått den stora äran att ta hand om Fred så att Nellie helt kan hänge sig åt alla tokigheter som är planerade. Och även om jag är liiiite avis på de som faktiskt är ”where the action is” så är jag helt otroligt glad över att spendera dagen med den underbara unge som Fred är <3

Veckan som kommer ska spenderas dels i sommarstugan utanför Katrineholm (farmor Yvonne och farfar2 Janne) och i helgen åker vi till Sågmyra i Dalarna och hänger med farfar Lasse och farmor2 Rosita i deras sommarstuga.

Det återstår alltså att se när jag har uppkoppling nästa gång 😉