[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ldCWMGIONvc[/youtube]

Bortse från den dåliga kvalitén (filmat med iPhone), bortse från nakenheten (nybadad bebis bör lufttorka), bortse från pappan som säger ”ooooooohhhhhhjjjjj” (han är sån) försök även bortse från den otroligt fjantiga mössan samma pappa har på sig (se föregående bortförklaring)

Joserrusåattja nu går hon äntligen med hjälp av gåvagnen och även om det går fort en del gånger så blir hon hela tiden sjukt mycket bättre och får mer kontroll. Imorse övade hon sig till och med på att gå – stanna – gå 🙂

VI får se, eventuellt tar vi med oss gåvagnen i den väldigt begränsade packningen (vi MÅSTE köpa större bil) för vi vill inte att hon tappar ”flowet” när hon precis har hittat det.

Ser nu att mössan inte alls syns lika bra som jag trodde så här kommer en bättre bild 🙂

20110713-012901.jpg<