Igår gjorde jag min första arbetsdag. Mina första 9 timmar (Nej, jag räknar givetvis inte nätter) utan Julia på 9 månader. Det gick, så kan vi säga. Jag skulle t.o.m. kunna sträcka mej till att säga att det gick bra. Tills Daniel och Julia mötte mej vid tåget när jag kom hem.

Fasiken vad jag hade längtat efter henne! <3

Och så tänkte jag, Ska det vara så här? Är det så här det är att vara förälder? Att åka till jobbet, vuxenprata, dricka kaffe utan att behöva säga Nej den är mammas hela tiden, skynda till tåget och åka hem för att få 2 timmar vakentid med mitt barn. Ska det vara så här för evigt?

Jag längtar mer och mer tills nästa vår då Daniel och jag går ner och jobbar deltid bägge två. Det kommer förhoppningsvis göra under för vår familj. Men så småningom kommer även det vara vardag och timmarna kommer ändå inte räcka till. Ska det vara så för evigt?