Jag är så förtvivlat trött! Lite mysko med tanke på att vi inte burit särskilt mycket grejjer? Men så är det, trött i kropp och trött i sinnet. Det känns också märkligt att vi har flyttat men spenderar trots det natten hos mamman&pappan men så får det bli för vi missade att det inte fanns persienner eller rullgardiner i sovrummen. De ska jag köpa imorgon så Daniel kan skruva upp dem med en gång han kommit hem.

Imorgon när Julia och jag vaknat ordentligt ska vi promenera hem och börja packa upp. Eller jag ska packa upp och Julia ska (förhoppningsvis) leka i vardagsrummet. Säg Hej! till vardagsrummet

20110501-092748.jpg

Sjukt ljus bild men så får det bli tills jag har möjlighet att fota mer på riktigt. Har jag tur kommer svägerskan Linda och underhåller Julia så att jag verkligen kan röja runt. Annars får jag hålla ut till 16 när mamman kommer och tar med sej Julia hem.