I morse när Julia och jag gick upp regnade det så mycket och så tungt att Julia i nästan 5 minuter var nöjd med att bara sitta i soffan vid fönstret och titta på vattnet. <3

Efter lilla fadäsen med den turkiska yoghurten bylsade vi på oss och promenerade in till stan för att titta på skor och köpa hårfärg. Tyvärr verkar det som om mina fötter aldrig tänker gå tillbaka till ursprunglig storlek utan mitt nya status quo är 42. Gissa hur kul det är?
Och hårfärgs letandet var ungefär lika givande. Inga fina färger och egentligen är jag inte peppad att fixa med håret alls, men att färga är ju 100 gånger mer effektivt än att stå och dra bort de små grå. Så hem igne, tomhänta.

Hemma fick Julia för sej att dagens mission är att köra över mina tår med gå-stolen tills jag gråter, det tog 4 gånger. Då fuskade jag, fram med ett smörgåsrån, smör och ost. Smeta på ett tjockt lager smör på rånet, vik på mitten. Smeta på ett lager smör på en ostskiva, vik på mitten. TaDaa, nöjd bebis!

Idag är det 19 dagar kvar tills vi flyttar, 5 av dom spenderar vi inte ens i lägenheten. Lite mer konstigt känns det när jag räknar ut att om bara 8 dagar måste vi har packat hela lägenheten. Varför? För att medans vi är i Stockholm under påsk ska lägenheten flyttstädas. Och när vi kommer tillbaka ska bara det absolut nödvändigaste gå att packa upp, Julia och jag ska ändå spendera en del tid här.

Snart så, snart kanske jag får lite lust igen.