Idag spenderade Julia och jag större delar av dagen på andra sidan älven. 09.30 masade vi oss iväg för att möta upp Mamma Maria och Anton och 10.15 klev vi innanför dörren hos Mamma Sara och Vide. Vide och Anton är såklart också Augustibarn.

Och tiden bara gick och gick, efter att barnen ätit lunch och mammorna ätit smörgås var det dags för lite lekpaus innan fika-fikat. Lite joller, lite skrik, lite dragkamp och sen var alla barnen trötta, så trötta.

Julia och Anton skiljer det ynka tre dagar på (Anton är den äldre av dem).

Julia, Anton och lilla Vide. Att jag skriver lilla beror bara på att han är den yngsta av de tre, hela 17 dagar yngre än Julia.

På vägen hem smet vi in på Willy’s, det är ändå svårt att missa deras kanonerbjudande på blöjor. 🙂 Det vore nästan någon typ av tjänstefel tror jag. Handla för varor 200 kr och köp tre paket blöjor men betala endast för två. Sagt och gjort, nu är skafferiet fyllt med de tre sorterna burkmat som Julia äter (- Ris, grönsaker & kyckling – Nudlar, grönsaker & skinka – Pasta med tomat & squash) lite våtservetter och nya nappar.