I tisdags hittade jag en UPS lapp utanför vår port.. Jepp den låg på marken i slasket men jag vände på den trots allt. Och mycket riktigt den var ämnad för oss! Tydligen hade de försökt lämna paket till oss men ingen var hemma.

När jag klev innanför vår ytterdörr ringde det på telefonen. Det var en kontorsNisse (tillika en av Daniels fd arbetskamrater) som ville komma förbi och lämna en blomma, och jag är ju inte den som säger nej till blommor så han var välkommen. 20 min senare ringer det på dörren, där står Nils och ett UPSbud. Budet lämnade ett yttepytte paket och Nils en väldigt fin Amaryllis i kruka med en önskan om en god jul från honom och Eva.

När Daniel väl kom hem sa jag att det låg ett paket från UPS på köksbordet och att han kanske ska överväga att skicka såna paket till sitt jobb istället för där finns det ju alltid ngn som kan ta emot dem. Då tittade Daniel på mej, viftade lite läskigt med händerna och sa med en mystisk röst ”UPS har aldrig vart hääääääärrrrr…”

Kan det vara en julklapp till your’s truly kanske? Isf kna jag med gott samvete säga att jag har faktiskt(!) ingen aning om vad det kan vara, en aning om vilket företag det är ifrån det har jag men jag har banne mej ingen clue om vad det kan vara.