Helgen var dedikerad hemmafix. Nu vart gårdagen helt otroligt effektiv så allt blev gjort då. Dagen var således öppen för det mesta. Det mesta blev ”det gamla vanliga” = tur till KBA. Vi stuvade däremot om i dagsordningen lite och åkte först till mormor, där Daniel och jag hittade två jättefina varianter på den klassiska stringhyllan som vi fick om vi ville (vilket vi såklart gjorde), från mormor promenerade julia, julias mormor, pike och jag hemåt lilla bgatan.

När vi kom uppför deras gata mötte vi en av grannarna med deras nyinköp. En 8 veckors labbe valp! Pike vart som han brukar, grinig 😉 Och valpen vart skrajsen för den griniga gubben så det var ingen idé att försöka hälsa. Väl hemma lämnade vi männen ensamma med hundar och barn (jag räknar in Pontus där bara för att) och åkte en sväng till Kungsmässan. Mamman skulle ha papper till inbjudningskorten och jag skulle testa ett par skor som mamman och pappan hittat till mej. Tyvärr passade de inte men jag hittade en annan stövlett som ska få följa med mej hem en dag. Tillbaka på lilla bgatan vankades det middag för både Julia och oss andra. Julia fick ljummen mjölk och vi andra fick kycklinglasagne med soltorkade tomater och spenat.

Och nu är vi äntligen hemma hos oss själva igen. Det har druckits en kopp thé, snicksnackat med katten och matats bebis. Nu blir det natten.