När pappa berättade för sina arbetskamrater att han skulle bli morfar så såg några av dem chansen att bli av med lite bebisgrejjer. Inte oss emot, vi förstod däremot inte att det innebar svarta sopsäckar fyllda med grejjer, mobiler, mjukisdjur, speldosor, gå-stolar, hoppgungor, matstolar m.m

Allt har vi tagit mot och var väldigt tacksamma, mycket fina grejer är det. Men en sak har jag fastnat lite extra för, det är en speldosa i form av en rosa bevingad elefant med en stjärna under magen som man drar i och så spelas en trevlig variant av ”Blinka lilla stjärna”. Iom att Julia sover mellan oss i sängen så hänger speldosan på min sida och jag vet inte om det mer är för min skull eg. för långt efter det att Julia somnat ligger jag och drar i stjärnan och spelar ”Blinka lilla stjärna” om och om igen.