Gårdagen spenderades i en solstol hemma hos fam. Pantzarvagn. Det var ganska märkligt att vara där med bara Peter och Mari, ingen Karl och inte en enda katt. Ungefär lika märkligt som att de när som helst kan vara tvåbarnsföräldrar! Jätte konstigt!

I vanlig ordning gjorde vi ingenting alls, slappade i solen, pratade mycket bebisgrejer, drack smoothie och prövade på att dricka hallonbladsthé (ingen storfavorit för min del, men Dunderklumpen blev pigg iaf).

Och med tanke på att vi inte gjorde ngt så kan jag inte förstå varför jag är helt slut idag? kl är 12.37 och jag har inte lämnat sängen ännu. Men det ska jag ta tag i alldeles strax för Pike måste ju trots allt ut.

Eller?

Förresten, imorgon är det exakt en månad tills Dunderklumpens BF 😀 Dessutom har vi kl 11 tid hos BM för att kolla så att klumpen ligger med huvudet ner och fötterna upp (spontant tror jag inte att hon gör det än. Eller så är hon bara sjukt lång för hennes rumpa stöter emot mina bröst HELA TIDEN)