Måndag, igen. Vilket i sej innebär att det precis har vart helg. En helg som bjöd på sol, mys och slottskogspromenad med Mari och Karl.

Och ändå längtar jag redan tills nästa. Helg alltså. Och kanske inte så mycket för att svåger och svägerska kommer (fast det längtar jag ju såklart också efter) utan jag suktar efter chansen till sovmorgon. Chansen jag alltid förbiser när den väl är där. Eller kanske är det chansen till att kunna sova en stund mitt på dagen som hägrar? Hursom, jag längtar redan till helgen.

En annan sak som jag undrar över är varför i hela friden det står överallt att ”i detta skedet av din graviditet kan du märka att du behöver kissa oftare igen, det beror på att barnet tycker mot urinblåsan” Jag undrar varför jag inte har märkt att toalettbesöken någonsin avtog i intensitet? Jag var ju absolut inte beredd på hur mycket toalettpapper som skulle gå åt under graviditeten, nej inte alls.