Det fick vi igår, ett informationsmöte som Försäkringskassan erbjöd. För min del var det kanske inte så där väldigt mycket ny info (jag har spenderat en hel del tid inne på fk.se) men Daniel däremot satt och Mmmade och nickade med jämna mellanrum. 🙂

Så nu när Daniel har fått en lite klarare inblick så kan vi äntligen så smått börja kolla på hur vi vill ta ut vår ledighet. En sak är klar för min del, jag går på semester sista veckan i Juni, börjar min ledighet 1 Augusti och går tidigast tillbaka till jobbet i April. Så det så!

En annan sak som slog mej under mötet var hur i hela friden FK tänker egentligen? Hur kan man stänga in 80 gravida kvinnor i ett rum under 1 timma och förvänta sej att ingen springer på toaletten? Och varför i hela friden dämpade kvinnan som höll i mötet belysningen? Jag höll ju på att somna flera gånger!

Summan av kardemumman: Efter 1 timma hade jag nickat till vid två tillfällen, jag sprang till närmaste toalett och ändå drack jag ett glas vatten när jag hittade en vattenautomat på väg ut från FK

En annan sak: Goddammit vad glad jag är över att vi faktiskt gift oss innan klumpen kom till världen! Allt verkar gå så mycket enklare då.