Är det höst nu? Min förvirring blir större för det var någon på vädret som pratade om Indiansommar i veckan, precis när jag landat i tanken på höst. Så hur är det egentligen?

För inte fasiken kändes det som höst ute i Hindås? Det var snarare på gränsen till för varmt under vissa stunder av den omänskligt långa (4 timmar) promenaden. Det var iofs bara att konstatera att Hindås har väldigt bra promenadvägar och mycket vacker skog. För det var en härlig promenad i rask takt och stundtals fick jag minsann putta barnvagnen med! Även om Mari kanske inte var nöjd med att jag skyddade mej mot kalkoner genom att ställa barnvagnen (med Karl i såklart) mellan mig och de äckliga/läskiga djuren.

Som av en händelse var det även huset som låg granne med kalkonerna som var till salu. Ett alldeles otroligt bra läge med en utsikt som var helt fantastisk. Lagom liten tomt och en altan. Och alldeles, alldeles tomt. Visning imorgon kväll… Mmmm, vi får väl se.