That´s my middle name. Eller kanske inte riktigt så, men ikväll ska jag faktiskt gå på en föreställning på Göteborgs stadsteater för första gången i år. Det är Trettondagsafton som hägrar

Och som vanligt när jag ger mej iväg på grejjer är det gratis. Jag fick 4 bljetter från söta Prickig Katt och de ska fördelas som nedan 1 Mari, 1 Peter (men bara om Daniel följer med), 1 Daniel (men bara om jag lyckas få honom att svara och om Peter ska följa med och om det inte blir alldeles för mycket att göra på jobbet) och 1 Camilla. Vi kan alltså konstatera att det enda som är helt säkert är att 1 Mari och 1 Camilla ska gå på teater ikväll.

Annars då? Jo, på fredag hägrar ett High Heels Party. Där jag def. tänker vara en av de första 99 som går in, För då toppas goodiebagen med ett par valfria High Heels.