Kom precis hem från promenaden med Pike. Idag tog jag faktiskt med mej iPoden och Nike+ kitet.

Men vilken besvikelse när jag kommer hem pluggar i iPoden i datorn för att lägga över infon på min profil. Enligt iPoden har Pike och jag gått 1,57 km. Jag VET med säkerhet att den rutten är ganska exakt 4,08 km!

Har googlat runt lite nu och eventuellt hittat problemet. Eventuellt! Tydligen är det superviktigt att sensorn ligger horisontellt i skon(?) vilket den def. inte gör när jag använder den då jag inte har ngra Nike+ skor ännu (när kommer dom eg. Anders?) utan jag har alltid helt sonika stoppat sensorn i strumpan. Vilket då tydligen inte är en bra grej.

Det är nästan så att jag vill ge mej ut och gå om hela rutten igen, fast då får jag väl göra det ensam för Pike har däckat på balkongen.