Möjligtvis det mest ointressanta inlägg på ganska länge, ja det kan t.o.m. vara ointressantare än inläggen om mina naglar. Hursom det är min blogg alltså blir det vad jag vill 🙂

Efter att i helgen snubblat över en konstnär som heter Markus Raetz och fallit handlöst för hans verk, tänka att kunna manipulera material på det viset och att lura hjäran/ ögat på det sättet. UNDERBART!

Jag fick tips via en vän på sockerdricka (hon tyckte att mitt sätt att skriva påminde om texterna Brüggemann producerar) om en konstnär som heter Stefan Brrüggemann (om du tänker kika omkring på hans site så vill jag bara förvarna om att den inte är jobbsäker, utav ngn anledning har han bannrar med snusk…). Stefan är en mångsidig skapare. Jag har inte mycket till övers för de flesta av han installationer eller hans tavlor, men hans text installationer är fantastiska!

Det är där ifrån min ny skrivbordsbakgrund kommer. Jag har lånat de bästa (enligt mitt tycke) av hans fraser. Cleant och enkelt blir det, men det är precis vad jag vill se som bakgrund. Så nu lämnar Liljan plats för Stefan