Nu är det alltså slut. Igår natt efter det att vi kom hem från Musikens Hus läste jag de sista 60 sidorna i Twilight tetralogin.

Och det är bitterljuvt! Jag har alltså på ca 6 dagar lyckats läsa 3 böcker= 1 537 sidor. Och jag är inte mätt på det ännu! Jag vill ha mer!

Men jag ville iaf dela med mej av de allra bästa sidorna. Det är visserligen sammahängande sidor från bok nr 3 i ordningen men detta är de bästa sidorna i hela sagan. Det är väl ingen jätte spoiler då man inte förstår sammanhanget om man inte läst boken men here we go

Som sagt dom kanske inte säger så mycket när du ser dom så där. Men om jag säger så här: Den som någonsin fått sitt hjärta krossat förstår direkt vad dessa sidorna säger.

Ooooh, det är så bra så jag fäller några tårar igen.

Jag vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen: Läs dessa böckerna! För om t.o.m. jag la manken till och både läste och köpte svenska böcker (vilket ju iprincip aldrig händer om det är skönlitteratur) så är dom värda att lägga sin tid på. Jag har tyvärr inte den första boken men de övriga tre och jag lånar mer än gärna ut dom.