Sagas foder tog slut igår kväll. Hon fick sin kvällsmat som vanligt men nu på morgonen fanns det inget torrfoder kvar alls…

Så jag har gjort ngt dumt, kattan ska ju inte vara tvungen att svälta ihjäl för att jag är inte går ner till ICA Supermarket så fort det öppnar. Istället öppnade jag en burk tonfisk, trots att jag vet vad som väntar mej nu! Saga har givetvis hällt i sej den mängden tonfisk jag la upp i hennes skål och nu ligger hon nöjt bredvid mej i sängen och försöker putsa upp sin päls. Behöver jag ens nämna att hon spinner massor?

Det dumma är att jag vet vad tonsfisk gör med Saga. Nu ser dagsplanen ut på detta viset
08.00 Saga fick en halvburk tonfisk
08.03 – 08.30 Saga spinner, putsar sej och stryker sej mot allt hon kommer åt
08.30 – 09.40 Saga sover
09-40 – 17.00 Saga ömsom pruttar ruttet ägg, springer på lådan oavbrutet och skriker som en stucken gris. SAMTIDIGT som hon tigger mer tonfisk i samband med kvällsmaten

So I ask you, Why, Why did I do it?