Nyss hemkommen från långpromenad och en snabb tur till Järna för inhandling av Kaustiksoda tänkte jag kolla av min mail lite snabbt innan jag börjar med förberedelserna inför middagen. Och mycket riktigt ett par mail har jag allt fått. Däribland detta från en… Ja vi kan väl kalla henne en ”vän” men när hon skickar såna här länkar kan man ju allt börja undra om hon verkligen har bra intentioner 😉

Det är nog dags för ett barn till er. Vem ska annars ha en sån här? http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=23806594

Här är mitt svar

Ååååååhhhh!!! Varför gör du så där?!
Vadå ”Order Now for halloween or a birthday party!” Hon eller Han (jag tvekar inte för ett ögonblick att klä en pojk i dräkten) kommer att ha den på sej jämt! Eller iaf på vart enda kalas eller högtidstillfälle jag kan komma på!

Men det är väl knappast tillfälle att börja producera barn för att jag hittat kläder jag vill klä dom i?